Verzending & Verzendingskosten

Pakketten worden over het algemeen binnen één werk dag na ontvangst van uw betaling verzonden. Boeken worden in de meeste gevallen binnen twee tot drie werkdagen geleverd. We werken met twee mogelijke kanalen waaruit u kan kiezen bij bestelling:

Bpost: Bpost levert pakjes in de brievenbus of op een locatie die door u zelf bepaald wordt. U kan best contact opnemen met Bpost om in te stellen hoe u liefst pakjes wil ontvangen

PostNL: levert pakjes aan de deur en vereist dat u thuis bent om af te tekenen. Boeken via postNL krijgen ook een trackingnummer zodat u kan volgen waar het pakje is en wanneer het verwacht kan worden. 

Verzendkosten zijn een vast bedrag, ongeacht het aantal boeken. Die kosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. We raden u daarom aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Indien een bevestigd pakketje na 5 dagen nog niet is toegekomen, neemt u best contact op met [email protected], zodat we het bij de verzender kunnen nakijken.