Zout, vet, zuur, hitte | Samin Nosrat

De vier elementen van goed koken

39,99

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789000360017
Aantal bladzijden 486
Afmetingen 237 x 193 x 44 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Auteur Samin Nosrat (auteur)

Wendy MacNaughton (tekenaar)
Samin Nosrat is schrijver, docent, en chef. The New York Times noemde haar de go-to bron om de juiste technieken te combineren met de beste ingrediënten. Sinds 2000 kookt ze op professioneel niveau, toen ze begon in de keuken van restaurant Chez Panisse. Ze woont, kookt, surft en tuiniert in Berkeley, California. Zout, vet, zuur, hitte is haar eerste boek.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 12-04-2018
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.