Zomer-trilogie – De zomer waarin alles veranderde (The Summer I Turned Pretty) | Jenny Han

15,00

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

5 externe verwijzingen voor Zomer-trilogie – De zomer waarin alles veranderde (The Summer I Turned Pretty) | Jenny Han

 1. Perfecteburen.nl - 30/07/2021

  Thema zomer - de zomer waarin alles veranderde

  De schrijfster weet zo goed de ruimte, de kleding, iemands uiterlijk neer te pennen dat ik me helemaal een voelde worden met het verhaal.

 2. Wijtestenhet.nl - 07/02/2022

  De zomer waarin alles veranderde

  De zomer waarin alles veranderde is een Young Adult boek waarin hoofdpersonage Belly 16 jaar wordt. Aangezien deze leeftijd dichtbij de doelgroep leeftijd ligt, zal het erg tot de verbeelding spreken en kunnen de lezers zich goed in de personages verplaatsen. Ook thema’s als jeugdliefdes en vriendschap zullen aantrekkelijk gevonden worden.

 3. girlscene.nl - 04/01/2022

  De zomer waarin alles veranderde

  Als je op zoek bent naar een boek vol met spanning, kan je beter een ander boek pakken. Maar hou je van een boek over liefde, zon, zee en strand, dan ben je hier aan het goede adres en raad ik je het zeker aan om deze zomerse chicklit te lezen!Ondanks dat het niet zo spannend is, wil je toch het boek graag uit lezen. Het boek is lekker vlot geschreven en de personen en het verhaal hadden zo echt kunnen zijn.

 4. Jenny blogt - 01/11/2021

  De zomer waarin alles veranderde

  ‘De zomer waarin alles veranderde’ van Jenny Han is van cover tot verhaal een heerlijk luchtig en zomers boek. Je kunt er zo mee op het strand of aan de zwembadrand zitten en heerlijk wat uurtjes mee vertoeven. De schrijfstijl van Jenny Han sleept je hoe dan ook mee en door haar vele beschrijvingen krijg je sowieso een beeld van hoe het daar is en belangrijker: was.

 5. Pluizer.be - 08/07/2022

  De zomer waarin alles veranderde

  De gezelligheid van het zomerhuis, de familiaal-vriendschappelijke sfeer, zeldzame avonden, giechelende moeders, zomerjurkjes, liefde, zon, zee en strand zullen menig jong meisje doen watertanden. Het geheel is een wat voorspelbare chicklit, zonder spanning of verrassingen. Geen hoogvlieger, maar wel gewoon een leuk zomerboek.

Boekinformatie

ISBN 9789048858866
Aantal bladzijden 256
Afmetingen 209 x 135 x 18 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Overamstel Uitgevers
Auteur Jenny Han (auteur)

Sandra Van de Ven (vertaler)
Bestsellerauteur Jenny Han is opgegroeid in Richmond, Virginia. Ze ging naar de University of North Carolina en behaalde daarna een MFA in Writing for children aan de New School in New York. Ze woont in Brooklyn. Jenny Han is inmiddels uitgegroeid tot een superster. Haar boeken verschijnen met een eerste druk van min. 350.000 exemplaren in de VS en alle delen uit de Aan alle jongens van wie ik hield-serie werden zeer succesvol verfilmd en staan op Netflix.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 15-06-2021