Zeepboek | Evelien van Zonneveld

De keuken van Werfzeep

39,51

In Stock

Niet ingelogd? Maak snel uw gratis account en maak uw eigen boekbesprekingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

In het nieuws

Boekinformatie

ISBN 9789090322797
Aantal bladzijden 440
Afmetingen 291 x 214 x 43 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Werfzeep
Auteur Evelien van Zonneveld (auteur)

Evelien van Zonneveld richtte in 2009 Werfzeep op en vormt tot op vandaag de kern van het bedrijf. Daarvoor studeerde ze af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in de richting autonome kunst, waarbij ze zich bezighield met een scala aan ambachten: van behangdrukken tot houtbewerking en boekbinden.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 03-11-2019
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.
Voorwoord Werfzeep, hoe het begon In de ban van zeep Wat is zeep eigenlijk Zeep door de eeuwen heen Natuurlijke zeep en fabriekszeep Plantaardige geur- en kleurstoffen Ingrediënten uit eigen tuin & keuken Ingrediënten wildplukken Voorbereidend zeepwerk Jaarmaceraat Zeepzieden De koude procesmethode Aan de slag: waar moet je op letten Recept basiszeep Zelf recepten samenstellen Het verzepen van plantaardige oliën Zeep parfumeren met etherische olie Zeepkiezer Zeep - de hoofdstukken: - amandelbloesem - brandnetel - den - jasmijn - calendula - lavendel - Oost-Indische kers - anijs - rozenbottel - walnoot - smeerwortel Ingrediënten: waar te koop Register