Stoofbijbel | Julius Jaspers

van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

 

25,01

In Stock

Niet ingelogd? Maak snel uw gratis account en maak uw eigen boekbesprekingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

In het nieuws

Boekinformatie

ISBN 9789048847068
Aantal bladzijden 432
Afmetingen 219 x 162 x 45 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Overamstel Uitgevers
Auteur Julius Jaspers (auteur)

Dennis Brandsma (fotograaf)
Ingrid Hofstra (fotograaf)
Julius Jaspers (1962) is een bekend gezicht in de culinaire wereld. Zo was hij jurylid bij de programma"s "Topchef" en "Masterchef" en is hij eigenaar van restaurant "HappyHappyJoyJoy" in Amsterdam. Met zijn onuitputtelijke kennis over het barbecueën - die hij deelt in zijn boeken BBQbijbel en Simple Smart BBQ - mag Julius zichzelf gerust master van de barbecue noemen.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 31-10-2019
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.