Soep van Sam & Joris | Joris Bijdendijk

52 kleurrijke recepten voor het hele jaar

25,01

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789038812076
Aantal bladzijden 160
Afmetingen 232 x 197 x 21 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Auteur Joris Bijdendijk (auteur)

Samuel Levie (auteur)
Saskia van Osnabrugge (fotograaf)
Chef Joris Bijdendijk kookte in acht jaar tijd drie Michelinsterren bij elkaar. Voor Bridges in 2014, RIJKS in 2017 – waarvan hij de executive chef is – en recent voor zijn in 2019 geopende restaurant Wils. Bijdendijk promoot de keuken van de Lage Landen, gekenmerkt door het gebruik van Nederlandse producten. In 2017 verscheen zijn eerste kookboek Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen, waarmee hij een nominatie kreeg voor Het Gouden Kookboek 2018. In 2021 volgde zijn tweede kookboek: Bij Bijdendijk thuis. Dagelijkse kost voor iedereen. Samen met Samuel Levie bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit. Samuel Levie is worstmaker bij Brandt & Levie, co-founder van campagnebureau Food Cabinet en columnist bij o.a. Het Parool en Trouw. Samuel schreef diverse kookboeken, waaronder De worst story, We eten thuis en Eten met Nijntje. Samen met Joris Bijdendijk bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 13-09-2022