Soep van Sam & Joris | Joris Bijdendijk
52 kleurrijke recepten voor het hele jaar
€25,01
In Stock
News Reviews
We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?
Boekinformatie
ISBN | 9789038812076 |
---|---|
Aantal bladzijden | 160 |
Afmetingen | 232 x 197 x 21 mm |
Afwerking | Hardback |
Uitgever | Nijgh & Van Ditmar |
Auteur | Joris Bijdendijk (auteur) Samuel Levie (auteur) Saskia van Osnabrugge (fotograaf) Chef Joris Bijdendijk kookte in acht jaar tijd drie Michelinsterren bij elkaar. Voor Bridges in 2014, RIJKS in 2017 – waarvan hij de executive chef is – en recent voor zijn in 2019 geopende restaurant Wils. Bijdendijk promoot de keuken van de Lage Landen, gekenmerkt door het gebruik van Nederlandse producten. In 2017 verscheen zijn eerste kookboek Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen, waarmee hij een nominatie kreeg voor Het Gouden Kookboek 2018. In 2021 volgde zijn tweede kookboek: Bij Bijdendijk thuis. Dagelijkse kost voor iedereen. Samen met Samuel Levie bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit. Samuel Levie is worstmaker bij Brandt & Levie, co-founder van campagnebureau Food Cabinet en columnist bij o.a. Het Parool en Trouw. Samuel schreef diverse kookboeken, waaronder De worst story, We eten thuis en Eten met Nijntje. Samen met Joris Bijdendijk bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit. |
Geïllustreerd | Neen |
Druk | 1 |
Datum van uitgifte | 13-09-2022 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen