SNERT, voor als alles in de soep loopt | Joris Bijdendijk

40 soeprecepten voor het hele jaar

20,00

In Stock

Niet ingelogd? Maak snel uw gratis account en maak uw eigen boekbesprekingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

In het nieuws

Boekinformatie

ISBN 9789038810492
Aantal bladzijden 128
Afmetingen 233 x 197 x 19 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Singel Uitgeverijen
Auteur Joris Bijdendijk (auteur)

Samuel Levie (auteur)
Saskia van Osnabrugge (fotograaf)
Joris Bijdendijk (1984) werd door Gault&Millau uitgeroepen tot Belofte van 2014. Hij werkte zich van koksmaatje van Ron Blaauw in amper zes jaar op tot chef-kok van Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. In Montpellier, Frankrijk, werkte Bijdendijk als chef de partie en later souschef bij Le Jardin des Sens*** van de gebroeders Pourcel. In 2012 werd hij chef bij restaurant Bridges, waar hij in 2013 zijn eerste Michelinster verwierf. Sinds november 2014 is Bijdendijk executive chef van Restaurant RIJKS® waar hij in 2016 weer een Michelinster behaalde. Auteursfoto © Anne Timmer Samuel Levie bakte op zijn zesde zijn eerste taart en mocht vervolgens op kookles. Zijn droom was altijd om chef te worden, maar na een mislukte aanloop voltooide hij toch ook een studie politicologie. Zijn liefde voor het varken, zijn politieke engagement, zijn passie voor lekker eten en de vriendschap met Jiri Brandt en Geert van Wersch vormden de ideale ingrediënten voor de Brandt & Levie worst: duurzaam én superlekker.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 02-03-2021