Reisreport reisgids – Nederland reisgids – Eropuit in elk seizoen + gratis app | Godfried van Loo

Ontdek 20 stadjes en dorpjes & natuur hun omgeving in een dag of weekend weg. De reisgids vol historie, natuur, tips en fiets- & wandelroutes.

20,00

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789083042787
Aantal bladzijden 216
Afmetingen 297 x 210 x 14 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever REiSREPORT
Auteur Godfried van Loo (auteur)

Marlou Jacobs (auteur)
Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Na hun bestseller "Nederland - Vakantie in eigen land", over relatief onbekende Nederlandse regio’s vol rust en ruimte, kon dit vervolg niet uitblijven. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle reisgidsen over andere bijzondere landen. Nieuwsgierig naar meer? Kijk op www . reisreport . nl.
Geïllustreerd Neen
Druk 5
Datum van uitgifte 17-12-2023
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.
In dit boek nemen we je mee naar 20 kleinere historische steden in Nederland, verspreid door het land. Heerlijk om te bezoeken in elke maand van het jaar. Eeuwenoude vestingsteden, steden van de VOC tot eeuwenoude bedevaartplaatsen die ons land al vroeg op de kaart hebben gezet. Je krijgt alles mee over de geschiedenis van deze steden en we vertellen je wat er te zien en te beleven is. Zowel binnen de stadsmuren als in de omgeving. Van steden in Zeeland, Brabant en Limburg tot Twente, Groningen en Friesland. We nemen je mee door het hele land.