Paramaribo | Judith Cyrus

een culinaire smeltkroes

34,99

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789464040487
Aantal bladzijden 288
Afmetingen 277 x 204 x 27 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Fontaine Uitgevers
Auteur Judith Cyrus (auteur)

Christian Fielden (redacteur)
Culinair ontdekker Judith Cyrus is geboren in Paramaribo en getogen in Koog aan de Zaan. Haar moeder (Oma Kate) heeft haar opgevoed met traditionele Surinaamse gerechten als pom, bakkeljauw en moksi alesie, maar ook met oesters, asperges en een goed glas wijn. Haar culinaire ontdekkingsreis heeft haar de laatste jaren gevoerd naar stages bij Nopi van Ottolenghi, bbq bij Jeroen Hazenbroek en sambals maken bij Agus HermawanC, chef-kok bij Ron Gastrobar Indonesia.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 12-02-2021