Over Woke | Bart De Wever

19,99

In Stock

In het nieuws

Bart De Wevers pleidooi voor samenhang, vooruitgangsdenken, vrijheid en verknochtheid aan de waarden van de verlichting, zonder schuld en boete over wie wij, gemeenschap van Vlamingen, zijn en waren.


Bart De Wevers pleidooi voor samenhang, vooruitgangsdenken, vrijheid en verknochtheid aan de waarden van de verlichting, zonder schuld en boete over wie wij, gemeenschap van Vlamingen, zijn en waren.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

4 externe verwijzingen voor Over Woke | Bart De Wever

 1. Het Nieuwsblad - 10/03/2023

  Bart De Wever stelt ‘woke’ aan de kaak in lezing voor Gentse studenten

  De voorzitter stelde in het uitverkochte auditorium Adolphe Quetelet in de Tweekerkenstraat, vlak bij het Sint-Pietersplein, zijn kersverse boek Over woke voor, waarin hij de beweging aan de kaak stelt die pleit voor meer begrip voor de gevoeligheden van minderheden.

 2. Het Laatste Nieuws - 10/03/2023

  Bomvolle aula voor woke-lezing van Bart De Wever: “Reclame voeren aan UGent was niet eenvoudig”

  In Gent zijn een kleine 600 studenten afgezakt naar een lezing van politicus Bart De Wever over zijn nieuwe boek. Achteraf maakte de N-VA-voorzitter ruim tijd vrij voor een signeersessie. “Dat heb ik beloofd en wat je belooft moet je doen. Dit is het stikstofakkoord niet”, knipoogde hij.

 3. Youtube - 10/03/2023

  Bart De Wever in debat over Woke

 4. NPO radio - 23/03/2023

  Burgemeester van Antwerpen waarschuwt Nederland voor gevaren van 'woke'

  Je ziet Trump verschijnen, de Engelsen stemmen voor een Brexit. Daar maakt men veel analyses van. Maar it takes two to tango, als je polariseert moet je met twee zijn. Ik heb in mijn boek de andere danspartner willen belichten, de intellectuele cultuur in Europa. Die natuurlijk heel veel mensen boos maakt

Boekinformatie

ISBN 9789072201720
Aantal bladzijden 133
Afmetingen 206 x 135 x 22 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Borgerhoff & Lamberigts
Auteur Bart De Wever (auteur)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 03-03-2023