Over frituren | Meneer Wateetons

Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is

32,00

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789464041729
Aantal bladzijden 208
Afmetingen 247 x 207 x 24 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Fontaine Uitgevers
Auteur Meneer Wateetons (auteur)

Rene Mesman (fotograaf)
Meneer Wateetons is foodwriter en schreef meer dan acht boeken, die vaak worden omschreven als zeer compleet, diepgravend en hilarisch. Als zelfstandig werkend kok én gepromoveerde wetenschapper is hij onderzoekend en sceptisch van aard en hij schept er genoegen in culinaire mythes met de grond gelijk te maken. Zijn boeken en andere stukken kenmerken zich door een gedegen wetenschappelijke onderbouwing, een humoristische schrijfstijl en een onverwoestbare can-do-attitude.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 08-09-2022