Nijgh Cuisine – Streetfood | Soenil Bahadoer
snelle Surinaamse gerechten van de Spicy chef
€25,01
In Stock
News Reviews
We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?
Boekinformatie
ISBN | 9789038811215 |
---|---|
Aantal bladzijden | 160 |
Afmetingen | 247 x 196 x 21 mm |
Afwerking | Hardback |
Uitgever | Nijgh & Van Ditmar |
Auteur | Soenil Bahadoer (auteur) Hassnae Bouazza (auteur) Tony Perez (fotograaf) Soenil Bahadoer (1967) is sinds 1995 eigenaar van het veel geprezen tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Hier combineert hij twee werelden; de klassieke, Franse keuken met kruiden en specerijen uit zijn Hindoestaanse, Surinaamse en Indiase achtergrond. In 2020 verscheen zijn eerste kookboek Spicy chef, dat genomineerd was voor Het Gouden Kookboek 2020. In de zomer van 2022 verschijnt een tweede kookboek, Spicy Chef Streetfood. Hassnae Bouazza is journalist (o.a. NRC Handelsblad), schrijver en programmamaker. Ze tekende de verhalen op in de boeken Spicy Chef en Spicy Chef Streetfood van Soenil Bahadoer. Ze schreef o.a. Arabieren kijken – de alledaagse revolutie (2013) en Een koffer vol citroenen. Herinneringen aan mijn moeder (2022). |
Geïllustreerd | Neen |
Druk | 1 |
Datum van uitgifte | 16-08-2022 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen