Nijgh Cuisine – Streetfood | Soenil Bahadoer

snelle Surinaamse gerechten van de Spicy chef

25,01

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789038811215
Aantal bladzijden 160
Afmetingen 247 x 196 x 21 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Auteur Soenil Bahadoer (auteur)

Hassnae Bouazza (auteur)
Tony Perez (fotograaf)
Soenil Bahadoer (1967) is sinds 1995 eigenaar van het veel geprezen tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Hier combineert hij twee werelden; de klassieke, Franse keuken met kruiden en specerijen uit zijn Hindoestaanse, Surinaamse en Indiase achtergrond. In 2020 verscheen zijn eerste kookboek Spicy chef, dat genomineerd was voor Het Gouden Kookboek 2020. In de zomer van 2022 verschijnt een tweede kookboek, Spicy Chef Streetfood. Hassnae Bouazza is journalist (o.a. NRC Handelsblad), schrijver en programmamaker. Ze tekende de verhalen op in de boeken Spicy Chef en Spicy Chef Streetfood van Soenil Bahadoer. Ze schreef o.a. Arabieren kijken – de alledaagse revolutie (2013) en Een koffer vol citroenen. Herinneringen aan mijn moeder (2022).
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 16-08-2022