Nederland – kleine historische stadjes | Godfried van Loo

Eropuit in elk seizoen. Reisgids over de mooiste historische stadjes van Nederland en hun omgeving. Hoogtepunten, slaapplekken en wandel- & fietsroutes.

20,00

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789083241210
Aantal bladzijden 216
Afmetingen 297 x 210 x 13 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever REiSREPORT
Auteur Godfried van Loo (auteur)

Marlou Jacobs (auteur)
Bestseller-auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle reisboeken en fietsgidsen over Nederland, het populaire boek "Net over de grens" over regio"s in het buitenland dichtbij en reisgidsen over andere bijzondere landen. Nieuwsgierig naar meer? Kijk op www . reisreport . nl.
Geïllustreerd Neen
Druk 4
Datum van uitgifte 20-01-2023
In dit boek nemen we je mee naar 20 kleinere historische steden in Nederland, verspreid door het land. Heerlijk om te bezoeken in elke maand van het jaar. Eeuwenoude vestingsteden, steden van de VOC tot eeuwenoude bedevaartplaatsen die ons land al vroeg op de kaart hebben gezet. Je krijgt alles mee over de geschiedenis van deze steden en we vertellen je wat er te zien en te beleven is. Zowel binnen de stadsmuren als in de omgeving. Van steden in Zeeland, Brabant en Limburg tot Twente, Groningen en Friesland. We nemen je mee door het hele land.