Moeten, mogen & uitsloven | Paul de Leeuw

60 recepten + familieverhalen uit de keuken van De Leeuw

29,99

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789038810843
Aantal bladzijden 256
Afmetingen 257 x 203 x 29 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Auteur Paul de Leeuw (auteur)

Kas de Leeuw (auteur)
Inga Powilleit (fotograaf)
Paul de leeuw (1962) is amuseur voor theater en televisie. Hij ontving vele prijzen voor zijn tv-werk en werkt op dit moment voor BNN/VARA. Wekelijks is hij te beluisteren in zijn podcast De leeuw lult verder! Ook maakt hij deel uit van de gelegenheidsband The Streamers. Daarnaast Is hij een verwoed amateurkok. Kas de leeuw (2001) is student en hobbykok. Hij woont in Amsterdam, met maar één kast die niet bedoeld is om kookspullen in op te bergen. Kas heeft zijn liefde voor eten te danken aan zijn vader, die hem als peuter al gamba’s en olijven te eten gaf.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 11-03-2022