Kookbijbels – Sausbijbel | Julius Jaspers

Van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

33,98

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789048859696
Aantal bladzijden 488
Afmetingen 218 x 165 x 46 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Overamstel Uitgevers
Auteur Julius Jaspers (auteur)

Julius Jaspers opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL"s Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder de bestsellers BBQ-bijbel, Groente op de BBQ en Stoofbijbel.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 12-10-2021