Kookbijbels – Chocoladebijbel | Kees Raat

Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

25,01

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789048844401
Aantal bladzijden 464
Afmetingen 218 x 163 x 47 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Overamstel Uitgevers
Auteur Kees Raat (auteur)

Kees Raat (1965) is chocolatier en ijsmaker. Hij groeide op in een bakkersfamilie, maar ontdekte al snel dat zijn ware passie bij chocolade ligt. Nu, in zijn winkel Metropolitan op de Amsterdamse Warmoesstraat, maakt en verkoopt hij de lekkerste chocolade en het beste ijs.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 03-12-2018
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.