Koken zonder recept | Gilles van der Loo

Een duurzame methode voor het inkopen, bereiden en bewaren van eten

29,99

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789038810690
Aantal bladzijden 256
Afmetingen 236 x 191 x 26 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Auteur Gilles van der Loo (auteur)

Eva Plevier (fotograaf)
Gilles van der Loo studeerde af als klinisch psycholoog, werkte twintig jaar in alle denkbare functies in de Amsterdamse horeca en debuteerde in 2010 als literair schrijver. Sindsdien publiceert hij verhalen en romans, die lovend worden ontvangen en meerdere keren genomineerd werden voor grote prijzen. Van 2018 tot 2021 schreef Gilles de illustere culinaire recensierubriek ‘Proefwerk’ voor Het Parool, de krant waar hij tegenwoordig nog aan verbonden is als journalist.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 01-11-2022