Kaaskenner word je zo | Tristan Sicard
Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk – van koe, geit of schaap – die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na enkele dagen, weken, maanden of jaren rijpen kaas.
Leer alles over de verschillende melkrassen en andere factoren die van invloed zijn op kaas. In Kaaskenner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties. Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie.
Met “Kaaskenner word je zo” haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.
€25,95
In Stock
In het nieuws
Boekinformatie
ISBN | 9789461432001 |
---|---|
Aantal bladzijden | 272 |
Afmetingen | 247 x 190 x 26 mm |
Afwerking | Hardback |
Uitgever | Good Cook B.V. |
Auteur | Tristan Sicard (auteur) |
Geïllustreerd | Neen |
Druk | 1 |
Datum van uitgifte | 22-10-2018 |
Misschien ook interessant
-
Veldgids lieveheersbeestjes voor Nederland en Vlaanderen | Helen Roy
€25,01Met de ‘Veldgids lieveheersbeestjes voor Nederland en Vlaanderen’ van Helen Roy en Peter Brown leer je alles over de lieveheersbeestjes die in de Lage Landen voorkomen. Illustraties Richard Lewington.In winkelmand -
Geluksvogel | Martin Melchers
€22,49Martin Melchers hield als kind al van de natuur. Hij ging liever op onderzoek uit dan dat hij in de klas zat. Op zijn tiende besloot hij schrijver te worden over de natuur van Amsterdam, eerst nog in een nooit voltooid schriftje. Vijftig jaar later verscheen zijn eerste echte boe ...Vooraf bestellen -
Eksters houden van bling bling | Koen Moons
€15,00‘Eksters houden van bling bling’ is hét boek voor iedere natuurliefhebber die niets voor waar aanneemt. Het ontmaskert natuurwetenschappelijke mythes op een luchtige, grappige manier.Vooraf bestellen -
Eat a Peach | David Chang
€22,99Geestig, onbeschaamd en kwetsbaar tegelijk.Vooraf bestellen -
Job en Perry | Job Pattinasarany
€27,00Een klootzak-proof kookboekVooraf bestellen -
Ode aan de nachtegaal | Dick de Vos
€19,95De nachtegaal is een bescheiden vogel met een onopvallend verenkleed. Hij laat zich niet snel zien, maar des te meer horen. Zijn virtuoze zang is door de eeuwen de inspiratiebron geweest van talloze dichters, musici en kunstenaars. Literatuurwetenschapper en vogelkenner Dick de V ...Vooraf bestellen -
Het ultieme hamburgerboek | Julius Jaspers
€16,99Maak zelf de ultieme hamburger!Vooraf bestellen -
Mi casa Peru | Katinka Lansink Dodero
€25,01Proef de Peruaanse keuken in geuren en kleuren, met 80 recepten uit het land met de wonderlijkste culinaire tradities ter wereld.Vooraf bestellen
Er zijn nog geen beoordelingen.