Joona Linna – Contract | Lars Kepler

10,00

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789403107509
Aantal bladzijden 520
Afmetingen 199 x 125 x 36 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Auteur Lars Kepler (auteur)

Jasper Popma (vertaler)
Clementine Luijten (vertaler)
Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Met hun debuut Hypnose domineerden ze maandenlang de internationale bestsellerlijsten. Contract is hun tweede zinderende thriller met inspecteur Joona Linna in de hoofdrol. Van Hypnose werden inmiddels meer dan 50.000 exemplaren verkocht. Hypnose veroverde in korte tijd de internationale bestsellerlijsten en werd overal lovend ontvangen.
Geïllustreerd Neen
Druk 15
Datum van uitgifte 20-03-2018
In het vroege ochtendgloren wordt op een verlaten plezierjacht in de Stockholmarchipel het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Het water in haar longen wijst op een verdrinkingsdood, maar vreemd genoeg vertonen haar kleren geen enkel spoor van zeewater.
De volgende dag stuit de politie in een Stockholms appartement op het lichaam van een man. Hij hangt aan een haak in het plafond, in een verder lege kamer. Inspecteur Joona Linna is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd. Hij krijgt gelijk, maar daarmee is de zaak niet gesloten. De twee doden vormen de opmaat tot een reeks duizelingwekkende en gevaarlijke gebeurtenissen die Joona Linna meesleuren in een nietsontziende jacht op de moordenaar.
‘Penelope Fernandez voelt een rilling over haar rug lopen. Haar hart klopt ineens sneller en ze kijkt vlug over haar schouder. Misschien dat ze op dit moment een voorgevoel heeft van wat er later die dag zal gebeuren. ’