Intuïtief Eten Werkboek | Evelyn Tribole

Principes om een gezonde relatie met voeding te bevorderen

24,95

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789082700275
Aantal bladzijden 240
Afwerking Paperback / softback
Uitgever I"m a Foodie Publishing
Leverbaar vanaf 29-10-2021
Auteur Evelyn Tribole (auteur)

Elyse Resch (auteur)
Maarten Kuijt (tekenaar)
EVELYN TRIBOLE, is diëtist (MSc.), auteur van negen boeken en heeft een eigen praktijk in Newport Beach, Californië. Het is haar passie om gezondheidsprofessionals van over de hele wereld te leren hoe ze hun cliënten kunnen helpen een gezonde relatie met eten, lichaam en geest op te bouwen door middel van het proces van Intuïtief Eten. Ze is tevens een gecertificeerde supervisor voor diëtisten die zich specialiseren in eetstoornissen. Evelyn is een gepassioneerde internationale spreker en workshopleider en wordt beschreven als ‘slim en grappig’. Eerder was ze de voedingsdeskundige voor Good Morning America, nationaal woordvoerder van de Academy of Nutrition and Dietetics en schreef ze elf jaar lang een maandelijkse column voor het tijdschrift Shape. Evelyn wordt vanwege haar expertise vaak door de media benaderd en ze heeft honderden interviews gegeven, waaronder voor CNN, NBC’s Today Show, MSNBC, Fox News, USA Today, The Wall Street Journal, The Atlantic, Ten Percent Happier en People. Evelyn kwalificeerde zich in 1984 voor de Olympische voorrondes van de eerste vrouwenmarathon ooit. Hoewel ze niet langer wedstrijden loopt, is ze een uitstekend tafeltennisspeelster en een fervent wandelaar. Haar favoriete eten is chocolade, mits ze er langzaam van mag genieten. ELYSE RESCH is een diëtist (MSc.) met 38 jaar ervaring en heeft een eigen praktijk in Beverly Hills, Californië. Ze is gespecialiseerd in eetstoornissen, Intuïtief Eten en Health at Every Size. Ze is de auteur van The Intuitive Eating Workbook for Teens, de co-auteur van Intuitive Eating en The Intuitive Eating Workbook, auteur van een hoofdstuk in The Handbook of Positive Body Image and Embodiment en heeft wetenschappelijke artikelen, artikelen in tijdschriften en blogposts geschreven. Ze treedt regelmatig op als spreker in podcasts en geeft uitgebreide media-interviews. Haar werk kreeg aandacht op en in NPR, CNN, KABC, NBC, KTTV, de Los Angeles Times, AP Press, KFI Radio, USA Today en de Huffington Post. Resch staat landelijk bekend om haar werk: het helpen van patiënten om zich los te maken van de dieetcultuur door middel van het proces van Intuïtief Eten. Haar filosofie omvat het ontwikkelen van lichaamspositiviteit, de overtuiging dat alle lichamen waardigheid verdienen en het opnieuw in contact komen met de innerlijke signalen over eten. Ze begeleidt en traint zorgprofessionals, is een gecertificeerde supervisor voor diëtisten die zich specialiseren in eetstoornissen, een fellow van de International Association of Eating Disorder Professionals en een fellow van de Academy of Nutrition and Dietetics.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 29-10-2021
Inleiding Basisprincipe 1: Zet de dieetbril af Basisprincipe 2: Respecteer je honger Basisprincipe 3: Sluit vriendschap met eten Basisprincipe 4: Stuur de eetpolitie weg Basisprincipe 5: Voel je verzadiging Basisprincipe 6: Ontdek de voldoening Basisprincipe 7: Wees aardig voor je emoties Basisprincipe 8: Respecteer je lichaam Basisprincipe 9: Beweging: voel het verschil Basisprincipe 10: Eer je gezondheid: vriendelijke voeding Hulpmiddelen intuïtief eten