I’m a Foodie presents – Eet als een expert mini | Rolinde Demeyer

over voeding vanaf geboorte tot 2 jaar

27,95

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789082700282
Aantal bladzijden 192
Afmetingen 246 x 192 x 15 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever I"m a Foodie
Auteur Rolinde Demeyer (auteur)

Eline Tommelein (auteur)
Fleur Pasman (auteur)
Eline Tommelein Eline is apotheker, lactatiekundige en doctor in de farmaceutische wetenschappen. Ze is Professor aan de Vrije Universiteit Brussel en doceert naast een aantal farmaceutische vakken ook “voeding in de eerste twee levensjaren”. Rolinde Demeyer Rolinde is kinderdiëtist, lactatiekundige, wetenschapper, auteur, spreker, mama, … Als moeder van drie heeft ze geleerd dat je niet alles kan voorspellen en plannen. Dat wat werkt bij het ene kind, niet altijd bij het andere werkt. Ze hebben allemaal hun eigen handleiding en dat kan even zoeken zijn. Marijke Berkenpas Marijke is diëtist en voedingswetenschapper. Ze werkte ruim 12 jaar als diëtist in een academisch ziekenhuis en richtte in 2013 het evidence based foodcollectief I’m a Foodie op. Online en offline wetenschap vertalen op een eigentijdse en aansprekende manier is haar passie. Ze is mede-auteur van de bestseller Eet als een expert: het eerste ‘I’m a Foodie presents‘ boek dat in 2016 uitkwam.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 06-04-2022
- voorwoord - inleiding - H1: 0-6 maanden | melk is goed voor elk! 0 H2 6-12 maanden | beginnen met eten - H3 12-24 maanden | met de pot mee-eten - Dankwoord reviewers - Zoek je favo recept - Literatuurlijst