Eten als de beste! | Hugh Fearnley-Whittingstall
7 basisprincipes om een leven lang gezond te eten
De succesvolle auteur van Veg en Heel veel veg! richt zich in Eten als de beste! op gezonde én lekkere voeding. Steeds meer mensen proberen gezonder en voedzamer te eten, maar in de praktijk is dit soms nog lastig. De Britse tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall vat alle kennis en feiten over gezond eten samen tot zeven eenvoudige basisprincipes. Vervolgens kun je met de 100 inspirerende recepten direct aan de slag. Denk aan geroosterde venkel met tomatentaboulé, spicy vissticks of rogge-bananenkoekjes. Zo wordt goed voor jezelf zorgen wel heel erg aantrekkelijk!
Hugh Fearnley-Whittingstall (1965) is auteur, presentator van het succesvolle Engelse tv-programma River Cottage, en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij schrijft receptencolumns voor The Guardian en maakte voor BBC One verschillende documentaires over voedsel en gezondheid, waaronder Het gevecht tegen overgewicht. Hugh woont met zijn gezin in Devon, Zuidwest-Engeland.
€27,99
Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.
In het nieuws
Boekinformatie
ISBN | 9789023016687 |
---|---|
Aantal bladzijden | 416 |
Afwerking | Hardback |
Uitgever | Gottmer Uitgevers Groep b.v. |
Leverbaar vanaf | 31-03-2021 |
Auteur | Hugh Fearnley-Whittingstall (auteur) |
Geïllustreerd | Neen |
Druk | 1 |
Datum van uitgifte | 17-03-2021 |
Misschien ook interessant
-
Nieuw !
De Scharrelaar – De scharrelaar – 2021/1 | Diverse auteurs
€14,99Voor vogelaars met liefde voor lezen, maar zeker ook voor lezers met liefde voor vogels! Een nieuwe lente, een nieuwe Scharrelaar! De lente-editie van De scharrelaar staat weer boordevol met gedichten, verhalen en beschouwingen over vogels in binnen- en buitenland. De illustrati ...Vooraf bestellen -
Nieuw !Aanbieding
Eén Pan, Plaat, Planeet | Anna Jones
€34,99€29,99In EEN laat Anna Jones je zien hoe je gerechten maakt die goed zijn voor jou, je portemonnee en voor de planeet. Het boek is opgedeeld in vier hoofdstukken (Kookpan / Koekenpan / Bakplaat / Snel), met ruim 150 recepten voor goedgevulde bakplaten, eenpansmaaltijden en supersnelle ...In winkelmand -
Nieuw !
De kracht van bomen | Claudia Köller
€19,50Hoe die zich in ons leven weerspiegelt Spirituele wijsheid uit de natuur Met praktische tips om je eigen boom te vinden De auteur Claudia Köller heeft zich haar leven lang verdiept in de bijzondere relatie die mensen met bomen hebben. Het resultaat is dit prachtig geïllustreer ...Vooraf bestellen -
Nieuw !
Natuurvervaging | Thomas van Slobbe
€12,50Wat beschermen we eigenlijk? Bestaat puur natuur nog wel? Oernatuur wordt ontwikkeld, in bestaande natuur worden wegen aangelegd en biotechnologie reikt tot in de bouwstenen van ons bestaan. Het begrip "natuurlijk" verliest snel aan betekenis. Daar worden mensen zenuwachtig van ...In winkelmand -
Nieuw !
Dit is mijn Tuin verzamelboek | Studio ImageBooks
€14,96Alles over jouw tuin bij elkaar, schrijf of wat er allemaal groeit en bloeit. Plan het tuinonderhoud, verzamel ideeen. Schets je dromen. Breng je tuin in kaart – van de tuinafscheiding tot en met de regenton. Noteer je lievelingsplanten en houd bij hoe ze groeien. Welke vogels ...Vooraf bestellen -
Nieuw !
Veldgids – Veldgids Zeewieren | Luna van der Loos
€29,96Zeewieren zijn een zeer diverse groep organismen. Ze staan aan de basis van de voedselketen van vele mariene ecosystemen en vormen een dominant aspect van de Nederlandse kust. Deze veldgids behandelt meer dan 130 soorten uit de roodwieren, bruinwieren en groenwieren die goed met ...In winkelmand -
Nieuw !
Chinese Takeaway met 5 ingrediënten | Kwoklyn Wan
€20,95Een Chinese maaltijd bereiden met slechts vijf ingrediënten? Ja, dat kan! Kwoklyn Wan laat met "Chinese Takeaway in 5" zien dat de Chinese keuken niet altijd complex is met duizend-en-een sauzen, specerijen en andere smaakmakers. Het enige dat je nodig hebt uit de voorraadkast i ...Vooraf bestellen -
Nieuw !
De aardappeleters | Joost Engelberts
€29,99Sushi, schnitzel en steak; het zijn wereldberoemde gerechten die we dagelijks eten, maar ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd? De Aardappeleters trokken de wereld in en zochten het uit.Vooraf bestellen
Uit de krochte ...
Er zijn nog geen beoordelingen.