De oven voor elke dag | Nadiya Hussain
In het nieuwe bakboek van Nadiya Hussain, De oven voor elke dag, vind je recepten voor de heerlijkste en toegankelijkste gerechten voor in de oven. De oven is haar beste vriend, bakken haar eerste liefde. Voor BBC-, 24Kitchen- en Netflix-chef Nadiya Hussain is de oven hét hulpmiddel om gerechten te maken zonder te veel poeha. Haar recepten zijn gemakkelijk, smaakvol en zitten boordevol plezier. Zoete klassiekers worden hartige delicatessen of krijgen haar typische twist. Het resultaat: ontbijtpizza, gulab-jamuncheesecake, vlammend roodoranje cake met marmerglazuur en een briochebol met aubergineburger. Als kers op de taart kan vrijwel alles vegetarisch, vegan en/of glutenvrij gemaakt worden. Hoe je dag er ook uitziet – druk, ontspannen, feestelijk, ergens buiten – Nadiya heeft het perfecte ovenrecept voor elke dag, elk moment en voor iedereen. Eerder verschenen: Time to eat en Nadiya Bakt
€32,50
News Reviews
We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?
Boekinformatie
ISBN | 9789021035796 |
---|---|
Aantal bladzijden | 256 |
Afwerking | Hardback |
Uitgever | Luitingh Sijthoff |
Leverbaar vanaf | 01-09-2022 |
Auteur | Nadiya Hussain (auteur) |
Geïllustreerd | Neen |
Druk | 1 |
Datum van uitgifte | 01-09-2022 |
Misschien ook interessant
-
Nieuw !
Het grote Libelle kookboek | Libelle
€29,99Vooraf bestellenHet grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag, van voor- en hoofdgerechten tot soepen en desserts. Zowat alles komt aan bod: vis, vlees en vegetarisch; klassiekers en trendy gerechten; dagelijkse kost en recepten voor een feestelijke ...
-
Nieuw !
Veldgids Kevers | Karl Wilhelm Harde
€39,95Deze kevergids is al 40 jaar hét standaardwerk in Europa en nu voor het eerst in het Nederlands vertaald. De "Veldgids Kevers" behandelt meer dan 1000 soorten van Noordwest-Europa. Gedetailleerde kleurentekeningen en beschrijvingen helpen om de soorten snel en betrouwbaar te her ...Vooraf bestellen -
Nieuw !
TAHIN | Esther Erwteman
€33,98Vooraf bestellenTAHIN: een ode aan hét basisingrediënt van de Midden-Oosterse keuken
Vanaf haar eerste kennismaking met tahin, midden in de oude stad Jeruzalem, was Esther Erwteman verkocht. De licht notige, tikje bittere, zijdezachte sesampasta die menig portie falafel en hummus ver ... -
Nieuw !
My love for macarons
€19,99Vooraf bestellenHet luchtige schuimgebakje van eiwit en amandelpoeder met een romige vulling krijgt door Lindsay Coutteau een heel andere dimensie. Lindsay is geobsedeerd door macarons en bakt ze dan ook in zowat alle vormen, maten, geuren en kleuren.
In My love for macarons v ...
-
Nieuw !
Bak & relax | Jessica Elliott Dennison
€22,99Heerlijke hartige en zoete lekkernijen in een handomdraai op tafel zetten? Dat lukt met "Bak & relax" van Jessica Elliott Dennison. In dit sfeervolle bakboek staan allerlei makkelijke hartige en zoete recepten waarmee je met weinig inspanning én weinig afwas iets heerlijks k ...Vooraf bestellen -
Nieuw !
Dagelijkse Kost vegetarisch | Jeroen Meus
€29,99 Vooraf bestellen -
Nieuw !
My love for speculaas
€19,99Vooraf bestellenMy love for speculaas is een ware ode aan het eenvoudige, maar overheerlijke bruine koekje.
Speculaas, sinds jaar en dag in elke Belgische en Nederlandse keuken te vinden, is aan een heuse opmars bezig!In dit boek staan een tiental varianten van het koek ...
-
Nieuw !
Het grote Libelle pastaboek | Libelle
€29,99Vooraf bestellenHet grote Libelle pastaboek is hét bewijs dat je met pasta werkelijk alle kanten uit kunt. Koud, warm of recht uit de oven; met saus of met groenten, met vis of met vlees; snel klaar of wat bewerkelijker. Alleen al de naam van de pasta doet je watertanden: spaghetti, ...
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen