De bierfietsgids van Nederland – 30 fietsroutes langs brouwerijen

Bijzondere fietsroutes langs bierbrouwerijen in Nederland. Met knooppunten, rustpunten, bezienswaardigheden, kaarten en mooie foto’s.

15,00

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789083241272
Aantal bladzijden 96
Afmetingen 210 x 149 x 10 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever REiSREPORT
Auteur Godfried van Loo (auteur)

Marlou Jacobs (auteur)
Bestseller-auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Na het succes van hun populaire reisgidsen serie over Nederland, richten ze zich met hun fietsroutegidsen op de échte fietsliefhebber. Deze speciale serie biedt naast prachtige fietsroutes ook mooie foto’s, aanvullende rust- en afstappunten, achtergrondinformatie en praktische tips. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle reisgidsen over bijzondere landen buiten Nederland. Nieuwsgierig naar de hele collectie? Kijk op www . reisreport . nl.
Geïllustreerd Neen
Druk 2
Datum van uitgifte 03-02-2023
De fietsroutes liggen verspreid door Nederland dus er is altijd wel een fietsroute bij jou in de buurt. Voor elektrische en gewone fietsen. Met fietsknooppunten, fraaie foto’s, leuke plekken onderweg en natuurlijk bierbrouwerijen en proeflokalen. Ook hebben we bij elke route een handige startplek gezocht met ruime parkeergelegenheid.