De 100 mooiste e-bike routes van Nederland | Marlou Jacobs

Fiets door heel Nederland met de mooiste fietsroutes, speciaal voor e-bikes. Met knooppunten, rustpunten, bezienswaardigheden, kaarten en foto’s.

23,95

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789083241258
Aantal bladzijden 224
Afmetingen 214 x 171 x 22 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever REiSREPORT
Auteur Marlou Jacobs (auteur)

Godfried van Loo (auteur)
Bestseller-auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Met hun prijswinnende boeken richten ze zich in hun speciale fietsgidsen serie op de échte fietsliefhebber. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle reisgidsen over Nederland en bijzondere landen buiten onze landsgrenzen. Nieuwsgierig naar de hele collectie? Kijk op www . reisreport . nl.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 17-11-2022
Dit boek, met maar liefst 224 pagina’s, bevat de 100 mooiste e-bike routes, verspreid over alle provincies van Nederland. Met knooppunten, kaarten, foto’s, bezienswaardigheden, leuke plekken voor een pauze, oplaadpunten voor je e-bike en QR-codes voor aanvullende informatie. Denk aan vaartijden van veerponten, gpx-bestanden, GPS navigatiehulp voor startplekken en meer. De dikste en meest uitgebreide fietsgids van Nederland!