Culinair Erfgoed Diner | Mirjam Veenman

200 jaar Koloniën van Weldadigheid op je bord

22,49

In Stock

In het nieuws

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

News Reviews

We hebben nog geen externe links voor dit boek. Help je ons een handje?

Boekinformatie

ISBN 9789023256663
Aantal bladzijden 128
Afmetingen 195 x 148 x 14 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Gorcum b.v., Koninklijke Van
Auteur Mirjam Veenman (auteur)

Loes Talens (auteur)
Mirjam Veenman van Keukengeheim culinaire evenementen heeft een grote voorliefde voor goed, lokaal en eerlijk eten en dat is, als het even kan, uitgangspunt voor wat zij onderneemt. Het schrijven van dit boek was een uitdaging die zij met beide handen heeft aangegrepen. ‘Wat is er leuker dan te schrijven over de Culinair Erfgoed Diners die we met zoveel plezier en toewijding hebben georganiseerd.’ Loes Talens van Hotel Restaurant Bitter en Zoet runt samen met Rik Dortmond (chefkok, tuinman en varkenshoeder) dit hotel restaurant in Veenhuizen, een van de Koloniën van Weldadigheid. Waar Rik zich vooral bezig houdt met mooie gerechten van lokale en regionale producten, vertelt Loes graag de verhalen over de historie van deze bijzondere plek. ‘Voedsel, of eigenlijk het gebrek aan, verbond de 7 Koloniën met elkaar. Wat is het prachtig om de rijke historie letterlijk te proeven in een heerlijk gerecht op je bord.’
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 04-06-2019