Over Uitgeverij Doorbraak

Doorbraak.be is een opiniesite waar meer dan een mening aan bod komt. Met oog voor diversiteit, identiteit, soevereiniteit en democratie berichten we over zowat alles, niet het minst over onderwerpen die elders minder gauw aan bod komen. Zo is Doorbraak.be een ideale aanvulling op uw media-dieet.

Doorbraak Boeken is in diezelfde geest een uitgeverij van boeken over geschiedenis, politiek,samenleving … Analyses en essays met een verrassende kijk op de verleden, heden en toekomst.

In het najaar van 2016 rolden bij Doorbraak de eerste boeken van de persen.

Neem contact op met ons via [email protected] voor al uw vragen over onze boeken of uw eventuele plannen. Karl Drabbe of Jean-Pierre Rondas staan u graag met raad en daad bij.

Wil u zelf een boek uitgeven? Hebt u een manuscript? Bezorg dat dan aan [email protected]. Bij uw manuscript voegt u ook een synopsis van (maximum) één pagina, een biografie en een nota waarom u het boek hebt geschreven en voor wie het bedoeld is. Houdt u aub rekening met een zekere wachttijd alvorens u feedback krijgt? Over afgewezen manuscripten wordt niet verder gecorrespondeerd.