gevogelte
Toont alle 9 resultaten
-
Myllymäki – Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte
€14,99Vlees, wild en gevogelte bevat een selectie recepten van de Zweedse meesterkok Tommy Myllymäki. De ongeveer 100 recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor een feestmaal, zoals karbonade met pruimen en radicchio, kalfstong, biff, Lindström,verschillende so ...Lees meer -
De Zilveren Lepel – Vlees
€12,50Lees meerDe Zilveren Lepel Vlees is een inspirerende bron van overheerlijke recepten voor authentieke Italiaanse vlees-, gevogelte- en wildgerechten.
De Italiaanse keuken kent vele manieren van vlees bereiden. In dit boek leer je hoe je elk stuk vlees mooi tot zijn rech ...
-
Hét Margriet kookboek | Sonja van de Rhoer
€29,99Toevoegen aan winkelwagenAl 75 jaar is Hét Margriet kookboek het basiskookboek.
Dit boek geeft duidelijk antwoord op vragen als: hoe kook je aardappelen, hoe maak je boontjes en hoe bak je een appeltaart? Daarnaast biedt het volop praktische informatie over groenten, kruiden en speceri ...
-
Smaak & techniek | Naomi Pomeroy
€42,50Lees meerLeer thuis koken als een meesterchef met Smaak & techniek: 140 recepten die dé basis vormen van goed kunnen koken
In dit kookboek deelt chef-kok Naomi Pomeroy al haar kennis, passie en ervaring. Ze leidt je stap voor stap door elk recept, laat zien ...
Toont alle 9 resultaten