aardappel
Toont alle 5 resultaten
-
De wetenschap van – De wetenschap van de aardappel | Cécile Jugla
€11,95Dingen om ons heen gebeuren volgens bepaalde ‘regels’: wetenschappelijke grondbeginselen. In dit boek staan tien gemakkelijke en verrassende experimenten die je helpen om enkele van die regels te leren kennen. Met speciale dank aan … een aardappel! Voor leergierige weten ...Toevoegen aan winkelwagen -
De Bier en Spijs Encyclopedie – Bier en Aardappel | Arvid C. Bergström
€16,01Bier en Aardappel JA, BIER EN AARDAPPEL! Aardappel? “Ik eet eigenlijk nooit aardappels" zei ze, terwijl ze nog een handje chips at. En bij doorvragen, “Ja, ik eet ze ook graag gefrituurd en als gebakken aardappels, ook zijn ze lekker uit de oven of van de barbecue. Oh ...Toevoegen aan winkelwagen -
Hét Margriet kookboek | Sonja van de Rhoer
€29,99Toevoegen aan winkelwagenAl 75 jaar is Hét Margriet kookboek het basiskookboek.
Dit boek geeft duidelijk antwoord op vragen als: hoe kook je aardappelen, hoe maak je boontjes en hoe bak je een appeltaart? Daarnaast biedt het volop praktische informatie over groenten, kruiden en speceri ...
-
Zes seizoenen | Joshua McFadden
€39,99Toevoegen aan winkelwagen"Een heerlijk boek vol creatieve en simpele groentegerechten à la Joshua." – delicious.
"Een bron van inspiratie voor de dagelijkse maaltijd waarin groenten de hoofdrol spelen." – Jonah Freud, Het Parool</str ...
-
DeDikkevanDam | Johannes van Dam
€39,99Al meer dan dertig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Hij heeft zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als professioneel, toegankelijk z ...Toevoegen aan winkelwagen
Toont alle 5 resultaten