Zomeracties in onze online boekhandel

De zomer is in het land. Traditioneel een periode om te genieten van de zon en een rustig leventje op een ligbed, ergens te velde, met een (of meer) boek(en) in de hand.

De Doorbraak online boekhandel biedt u enkele suggesties uit ons aanbod van meer dan 50.000 titels. Een overzichtje.

Tot en met Vlaamse feestdag 11 juli geniet u van gratis verzending op alle uitgaven van Doorbraak.
Op 11 juli ontvangt u gedurende de hele dag 11% korting op álle boeken in onze webshop: slechts één dag lang .. noteer het nu al in uw agenda!

Ook op 11 juli bieden wij u de allerlaatste exemplaren van Honderd keer Vlaanderen aan tegen een zomerprijs: €20,00! — de actieprijs loopt zolang de voorraad strekt…

Op 6 juli verschijnt het boek over de één eeuw geleden overleden jonge Vlaamse activist Herman Van den Reeck. Op 11 juli 1920 werd, tijdens een uit de hand gelopen verboden betoging op de Antwerpse Grote Markt, de negentienjarige student Herman Van den Reeck zwaargewond door een politiekogel. Hij bezweek de volgende dag aan zijn verwondingen in het Sint-Elisabethgasthuis. Deze in zijn jeugd geknakte ‘voorvechter van een nieuw mensdom in Vlaanderen werd meteen een martelaar voor de Vlaamse zaak. Zijn massaal bijgewoonde begrafenis werd een zelden geziene manifestatie van eendracht over alle partijen en ideologieën heen.

Precies een eeuw na zijn dramatische dood verschijnt voor het eerst een volwaardige biografie waarin, op basis van nooit eerder gepubliceerd archiefmateriaal, op zoek wordt gegaan naar de jongeman achter de mythe. Deze biografie schetst meteen een hele generatie, naar dewelke het onderzoek nog echt moet beginnen…

U  kan dit boek vanaf vandaag tot en met 21 juli bestellen met gratis verzending.
Tegelijk wordt dit boek aangeboden in een bundel, samen met De eerste populist tegen de voordeelprijs van €45,00 — inclusief verzending.

Ook in de tweede helft van juli volgen er zomeracties en vergeet evenmin de koopjesperiode vanaf 1 augustus!

Kortom, blijf ons volgen en hou onze promoties in de gaten!

Alvast veel leesplezier.

Bestel hier de bundel met gratis verzending

 

Doorbraak redactie