Doorbraak lanceert de ‘Gratis Boek’- hoek

Vandaag lanceert onze online boekhandel een nieuw concept in de online boekverkoop. Wie langs onze elektronische kassa passeert en voor meer dan €30 aankoopt, kan bij het uitchecken een gratis boek extra meenemen. Helemaal gratis en voor niets. Met andere woorden: twee boeken kopen, ééntje gratis.

Gratis boek hoek

U vindt de selectie – hoe kan het ook anders – in onze gratis boek hoek.

Vandaag kan u kiezen uit 40 titels. Dat beperkt zich voorlopig tot een aantal Doorbraakuitgaven en sport- en gezondheidsboeken van Willems Uitgevers. En we gaan van nu af op zoek naar nieuwe boeken om de ‘Gratis Boek’ -hoek verder uit te breiden en te vernieuwen.

Wat moet u doen?

Een gratis boek uitkiezen, dat is alles. Als er bij het uitchecken voor minstens €30 in het mandje ligt, dan krijgt u onderaan een overzicht te zien van 40 titels. Kies er eentje uit door op de cover te klikken en het boek verschijnt in uw winkelmandje. Alleen bij het uitchecken dus. Als u het boek gewoon vanuit de winkel kiest, betaalt u de normale prijs.

Lanceringsmaand april

Het aanbod blijft de hele maand april geldig. Vanaf mei krijgt u toegang tot de gratis boek hoek vanaf een aankoop van €50.

Driemaal voordeel als Vriend van Doorbraak

Bent u Vriend van Doorbraak? Dan hebt u voortaan altijd 3 x voordeel als u een paar boeken tegelijkertijd koopt:

  • 10% korting op alle boeken (behalve boeken in promotie)
  • Gratis verzending vanaf 35€
  • Gratis boek uit de gratis boek hoek.

Dirk Laeremans