Boeken die blijven – onze Zomeracties deel 2

En het werd zomer. Staycation is daarbij het nieuwe woord. Vakantie in eigen land, of la dolce far niente ergens in een buitenland: een boek is altijd uw trouwe reisgezel. Pluk de dag met een boek!

Onze Doorbraak boekhandel geeft u hier alweer enkele suggesties.

 

Hét vakantieboek bij uitstek is Vanmols Hoop van cartoonist Erwin Vanmol: een terugblik over belangwekkende feiten die u een hilarisch Aha-Erlebnis zullen bezorgen. Een vaak al vergeten actualiteit die opnieuw tot leven komt. Een ideaal boek voor in de tuin of aan het zwembad of zelfs voor het slapengaan… nu aan een vakantieprijs van €22,50 — geldig tot 15 augustus.

Bestel hier Vanmols Hoop tegen promotieprijs €22,50

 

Voor wie wil weten hoe het met de journalistiek in Vlaanderen gesteld is, vindt zijn gading in deze promotiebundel: Na het journaal volgt het nieuws van cultuurfilosoof Johan Sanctorum en Hugo in de jungle van de betreurde Gaston Durnez. Beide boeken worden u tijdelijk in een pakket aangeboden aan de zomerprijs van €25,00.

U kan dit pakket hier bestellen tegen een actieprijs van €25,00.

 

Hoe verwerd onze hedendaagse politiek tot een particratie? Dit verhelderende boek van Hendrik Vuye en Veerle Wouters legt het uit. Dit boek, met de veelzeggende titel Schone schijn, mag dan ook niet ontbreken op uw leeslijst. Nu met extra 10% korting.

Bestel hier Schone Schijn met 10% korting

 

 

Religie blijft intrigeren — getuige daarvan ons Boek van de Week Holy Land van Louis Ide (gratis verzending tot 21/7/20).
Wij bieden u ook een islampakket aan: de boeken van Sam Van Rooy Voor vrijheid dus tegen islamisering en Koenraad Elst Islam voor ongelovigen.
Ook op deze bundel geven we een korting van 10%!

Bestel hier de bundel met 10% korting

 

Neem ook eens een kijkje in onze online boekhandel voor nog veel meer topboeken. U vindt er ongetwijfeld meer naar uw gading.

Alvast veel leesplezier!

 

*Al deze actieprijzen zijn geldig tot 15 augustus 2020 of tot uitputting van de voorraad.

Doorbraak redactie